bel ons nu

 

Onze tarieven

Tarieven

 

Voor ons hele werkgebied rekenen wij tussen 08.00 uur en 22.00 uur voor een ritprijs € 32,-

Tussen 22.00 uur en 08.00 uur geldt een toeslag van € 10,-.

De ritprijs bedraagt dan €42,-

Voor donateurs geldt een korting van €2,50.

Een ritprijs naar Amsterdam en Utrecht (spoedklinieken) bedraagt € 60,- Ook hier geldt tussen 22.00 uur en 08.00 uur een toeslag van €10,-

 

Retourprijzen:

 

Als wij u met uw huisdier naar een dierenarts vervoeren en de wachttijd is minder dan een uur dan rekenen wij één ritprijs voor het ophalen en thuisbrengen.

Als de wachttijd bij de dierenarts langer duurt dan één uur kan de chauffeur niet blijven wachten. Als klant kunt u ons bellen wanneer u weer opgehaald wilt worden. Er wordt voor vervoer naar huis op dezelfde kalenderdag een toeslag van € 10,- berekend om u weer thuis te brengen. De 2 ritten samen kosten dan € 42,- Als het retour vervoer op een volgende kalenderdag plaatsvindt wordt er een nieuwe ritprijs berekend.

Voor Amsterdam en Utrecht gelden dezelfde voorwaarden. Wanneer de wachttijd voor de chauffeur langer dan één uur is, keert de chauffeur terug naar zijn of haar werkgebied. Als klant kunt u ons bellen wanneer u opgehaald wilt worden. Er wordt bij retourvervoer op dezelfde kalenderdag een toeslag van € 15,- berekend. De 2 ritten samen kosten dan € 75,-

Ook hier geldt dat als de retourrit op de volgende kalenderdag plaatsvindt er een nieuwe ritprijs van € 60,- wordt berekend.